Ιστορία της ταβέρνας

Απο την αρχη…

Η Ταβέρνα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ λειτουργεί ήδη 20 χρόνια με μεγάλη επιτυχία . Η ιδέα της δημιουργίας της , ελήφθη απο τον πατέρα του ιδιοκτήτη ο οποίος,ωστόσο, δεν πρόλαβε να ζήσει τη δημιουργία και την εξέλιξη της ταβέρνας λόγω αιφνίδιου θανάτου .


Ποιοι ειμαστε

Για αυτό το λόγο ο ιδιοκτήτης ( κύριος Θανάσης ) έδωσε στην ταβέρνα το όνομα του πατέρα του <ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ> ώστε να τον τιμήσει.

O <ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ> δημιουργήθηκε σταδιακά με πολύ μεράκι και με τη συμμετοχή όλων των μελών της τετραμελούς οικογένειας . Αρχικά διέθετε μία αίθουσα στη συνέχεια , μια δεύτερη και μια τρίτη μικρότερη . Όλες ειναι κατασκευασμένες με αγάπη και έμφαση στη λεπτομέρεια .

Επιπλέον διαθέτει εξωτερικό , καλοκαιρινό χώρο ιδιαίτερα δροσερό πολύ ζωντανό δίνοντας την αίσθηση πως βρίσκεται κανείς σε φυσικό περιβάλλον.

Σε συνδυασμό με τις σπιτικές μυρωδιές τις λαχταριστές γεύσεις που σερβίρονται , η επίσκεψη σας στο χώρο μας θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ωραριο Λειτουργιας

Παρασκευή - Σάββατο: Από 7:30 μ.μ
Κυριακές Ανοιχτά από το μεσημέρι 12:00 μ.μ

ΤοποθεσίαΕπικοινωνήστε μαζί μας!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σας περιμένουμε σε ένα όμορφο περιβάλλον για χειμώνα και καλοκαίρι στους πρόποδες του βούνου στα Λείκα, μόλις 10 λεπτά απο το κέντρο της Καλαμάτας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ταβέρνα Μπαρπαλιάς
Λείκα Καλαμάτας, Τ.Κ 24100
Στους πρόποδες του βουνού

Χάρτης